Gebruik maken van het terrein

Voor meer informatie over gebruik van het terrein door groepen:

verhuur@dezeilpunter.nl

Telefoon: 06 33734329

Lid worden

De Zeilpunter kent inmiddels meer dan 100 enthousiaste en actieve leden die gezamenlijk de vereniging en daarmee het terrein in stand houden.

Je kunt lid worden wanneer je ook mee wilt doen aan het werk van de vereniging. Wij verwachten dat je daarmee wilt meewerken aan de instandhouding van het terrein, door minimaal één keer per jaar mee te helpen om het terrein en de boten te onderhouden en klaar te maken voor zomer en winter. Naast het klussen is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid. Dit zijn de weekenden waarin leden elkaar weer ontmoeten en waar ideeën ontstaan en nieuwe plannen rondom de vereniging gesmeed worden. Verder zijn er nog diverse bestuurs- en losse commissie-taken.

Als lid kun je ook meedenken over het beleid van de vereniging en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de verenigingsactiviteiten:

  • Voorjaarsklusweekenden
  • Kinderinstructieweekend
  • Jongerenweekend
  • Ledenweek
  • Herfstweekend
  • Najaarsklusweekend

Daarnaast kun je het terrein huren voor eigen gebruik in de periodes waarin het terrein niet door derden gebruikt wordt.

De contributie is geregeld naar draagkracht en bedraagt tussen de € 40,- en € 60,- per jaar.

Donateur worden

Ben je geínteresseerd in de Vereniging of draag je ons en onze doelstellingen een warm hart toe? Donateurs zijn van harte welkom, en ontvangen 2 x per jaar, net als de leden, de PNTRBD, voorheen de Punterbode. Neem om donateur te worden contact op met secretaris@dezeilpunter.nl

Website

Vragen over de website? website@dezeilpunter.nl